Saturday, September 23, 2017

Een bloedzuiger die leeft in Depok oorsprong Boy's neus voor een maand

smart detox

 

Een bloedzuiger die leeft in Depok oorsprong Boy's neus voor een maand

               

Jakarta, Imagine er zijn bloedzuigers wonen in de neus kunnen maken een huiveren van horror. Maar de oorsprong van de jongen heeft het er allemaal ervaren. Een bloedzuiger die leeft in zijn neus voor een maand. HII! Keisya Ramadhani (8) is de zoon van een actief en vrolijk. Maar een paar weken na de vakantie met familie in Curug Nangka, Bogor regentschap, West-Java, neusbloedingen vaak Keisya. Hij bekende ook te vaak jeuk aan de neus en de linker neusgat is vaak verstopt. Nurkomala Keisya, Sari's moeder, beweerde niet te denken van de oorzaak van haar zoon's frequente neusbloedingen en neusverstopping, want er bloedzuigers die leven in de neus zijn. Regelrechte, dat deze bloedzuigers live voor een maand op de neus Keisya. We dachten in eerste instantie was het een virus, maar hij is niet koorts, zijn lichaam is niet heet. Enkel de bloedneus blijft. Totdat ik naar klinieken voor controles van het bloed bracht, de angst is het belastbare DBD (knokkelkoorts) maar de resultaten waren negatief, zei Sari wanneer dit wordt geconstateerd bij hem thuis, Gg An-Nur Horas de Limo, Depok, West-Java. Sari zegt Ga naar de Curug Nangka is de jaarlijkse grote familie-activiteiten elke vakantie van het Nieuwjaar. Op dat moment zwemmen zijn broer en sommige Keisya inderdaad in curug. Het probleem ontstaat als een plotselinge Keisya bloedneus op school en thuis. Klasse 2 SD jongen ook toegelaten tot jeuk, pijn zoals impaled en er is een kramp in zijn neus. Maar een eenvoudig onderzoek met een zaklamp duidt niet op het bestaan van een bizarre ding. Lees ook: Goh! Er zijn kakkerlakken Live op Selvi schedel mij bloed bevroren. Er is een buurman die drug gebruik druppels suggereerde, uiteindelijk probeert te ditetesin. Een paar dagen later zie ik voor jezelf er zijn steken in haar neus, en vervolgens opnieuw inloggen! Na dat weet ik zeker dat er dieren in mijn kid's neus, toevoegen van Cider. Zondag brengen recht op 30 januari, Sari en haar familie Keisya klinieken. Maar de klinieken geen behandeling als gevolg van de beperkte middelen en middelen. Na een paar keer, eindelijk verhuizen Keisya waarnaar de installatie van de noodsituatie van de huidige Mangunkusumo ziekenhuis in RSCM, het onderzoek naar de arts bevestigde dat er zijn bloedzuigers die in de neus Keisya leven. De arts erin geslaagd afgegeven de bloedzuiger en Cider verrassing bij het zien van de verschijning van een bloedzuiger die op de haar leeft zoon neus. Regelrechte, de bloedzuiger heeft een lengte van ongeveer 20 cm.

 

 

 

 

 

Leech in de neus Keisya (foto: Doc.)

 

 

 

 

 

De lengte van de wijsvinger als twee volwassenen. Ik ben geschokt, geschokt. Hoe kan een dier van het leven op de neus mijn kinderen, hij vertelde me. Verder onderzoek toont er zijn gaten aan de binnenkant van de neus Keisya, naar verluidt als een plaats van bloedzuigers spawn. Voor artsen ook in geslaagd om het reinigen van de neus om ervoor te zorgen is er geen ei leech links. Nu gegeven de drug om slijm in de keel zijn waarschijnlijk de overblijfselen van slijm lintahnya. Later, na een maand terug naar de RSCM voor de beoordeling weer, zei 34 vrouwen dit jaar. Virale in FacebookKisah Keisya leven met dit levendige neus bloedzuiger bij besproken in sociale media. Was de godin van Rosalina (41) tante Keisya, die het verhaal op Facebook gedeeld. Hij denkt niet van zijn neef verhaal zal worden gedeeld door meer dan 30 duizend mensen. De godin bekent het verhaal als een bericht naar uitdelen voor moeders oppassen bij kinderen vakantie in de natuur. Hij ook verrast omdat bloedzuiger die oorspronkelijk alleen voor rijstzaad tot 20 cm met het leven in de menselijke neus groeien kan.

 

 

 

 

 

Een jongen in de Keisya zijn neus kort woning Leech, met zijn familie (foto: m. Reza Sulaiman /)

 

 

 

 

 

Er zijn mensen die geloven, is er niet. Voor de dezelfde mah don't matter niet. Mijn verhaal op Facebook als onze les – wij ook tot voorzichtigheid, dringt hij erop aan. Hoewel nog steeds in de behandeling van geavanceerde, voorwaarden Keisya nu is prima. Hij voelt nooit meer de jeuk, pijn of ervaren neusbloedingen post beschrijvende de bloedzuiger van haar neus. Goede godin koopvaardijschepen en Sari claimt nu meer waakzaam toen uitgenodigd. Ngerilah. We moeten op hun hoede voor aja sih. Omdat misschien nu mijn kind, maar die later weten dat kunnen anderen ook worden getroffen, deksel. Lees ook: is het waar dat een bloedzuiger in de spruiten kan worden gegeten bevindt zich in de darm? (mevrouw/vit)

 

jual smart detox jakarta pusat

 

No comments:

Post a Comment